COSY_COTTON-12.JPG
_DSC8046.jpg
_DSC8090.jpg
Isabelle van Cosy Cotton.jpeg
COSY_COTTON-12.JPG

handgemaakt in België


SCROLL DOWN

handgemaakt in België


Unieke handgemaakte stoffen accessoires voor babytjes, kindjes en mama's! 

 

Op zoek naar een uniek en mooi geboortegeschenk?  Iets aanvullend voor op je geboortelijst? Een uniek cadeau voor een babyborrel of verjaardag van een kindje?


 In onze collectie vind je onder andere slabbetjes, tutdoekjes, dekentjes, rammelaars, pampermandjes, verjaardagskronen, vlaggenlijnen, turnzakken, letterkussens en zoveel meer!

Dit unieke label staat voor tijdloze stofjes met een klassieke touch in combinatie met schattige strikjes, fonkelende sterretjes en koninklijke kroontjes. Zowel voor baby, peuter en kleuter als voor mama en papa zijn er sprankelende productjes.

Alle stoffen worden persoonlijk zorgvuldig gekozen en alles wordt met eigen ontwerpen gemaakt. Unieker, origineler en kwaliteitsvoller kan haast niet!

Bekijk hieronder de verschillende productcategorieën en neus zeker eens rond in onze webshop, daar kan je alles in detail bekijken.

We zijn er zeker van dat je iets leuks vindt om als kado te geven of jezelf te plezieren.

 
_DSC8046.jpg

Greep uit het aanbod


Greep uit het aanbod


Hieronder zie je een greep uit onze collectie.
Bezoek zeker even onze webshop voor alle details en bestelmogelijkheden!

_DSC8090.jpg

Personaliseren


Personaliseren


Bij Cosy Cotton kan je 1 of meerdere creaties laten personaliseren met een letter of een volledige naam.
En dat op de volledige collectie van Cosy Cotton!

Hieronder kan je enkele voorbeelden van op maat gemaakte creaties bekijken.

Check onze webshop voor meer informatie en bestelmogelijkheden!

Isabelle van Cosy Cotton.jpeg

Over Cosy Cotton


Over Cosy Cotton


Hoe is Cosy Cotton ontstaan en wie is de bezieler achter het merk?

Hoi, mijn naam is Isabelle. Als kind groeide ik op in een familie van kleding en textiel. Van kindsbeen af was er dus al een bepaalde voeling met stofjes :-) Doorheen de jaren groeide stilaan de nood om creatief bezig te zijn. Toen mijn schoonmama een naaimachine op overschot bleek te hebben, ging ik aan de slag.  Om de nodige technieken onder de knie te krijgen, startte ik in 2012 naast mijn full time job met een naaicursus in avondschool. Al snel bleek mijn passie eerder bij accessoires dan kleding te liggen. Toen mijn meterkindje haar 2de verjaardag vierde, maakte ik als cadeautje mijn eerste accessoire en had ik de smaak helemaal te pakken. 

Sinds 2012 heb ik me verdiept in  technieken, patronen, stoffen, eigen unieke designs, etc... Soms best vermoeiend als jonge mama. Maar dankzij de vele positieve reacties van familie en vrienden over de producten van Cosy Cotton, ging ik verder aan de slag! Het resultaat is een merk met collecties waar ik trots op ben. Hopelijk mag ik nog vele baby'tjes, kindjes en volwassenen gelukkig maken met wat ik doe. Ik wens jou alvast veel plezier met de website en zeker ook de facebookpagina van Cosy Cotton liken! Heb je vragen, ideeën of wil je gewoon graag iets delen, mag je me altijd mailen op info@cosycotton.be 

Groetjes,

Isabelle